Tribute to The Cats
hardstyle
Feb
17
Saturday

Tribute to The Cats

Music Club Kampen

Flevoweg 90, Kampen, 8265 PL, NETHERLANDS
This event plays

hardstyle

music.
Mandy

Mandy

Als je naar de radio luistert hoor je ze vaak voorbij komen, die oude successen van The Cats uit Volendam. Een band die niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse popgeschiedenis.

De Tribute To The Cats Band heeft in 2015 een topconcert gegeven in Music Club Kampen. Op 17 februari 2018 komen ze terug! Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met het repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht. En dus komen ook ‘Mandy my dear’, ‘Be my day’, ‘Marian’ en ‘Without your love’ voorbij. De Tribute To The Cats Band neemt u mee langs alle hits van The Cats. En dat zijn er heel wat!

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip. In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten.

De meerstemmige samenzang is een van de opvallende kenmerken van de Tribute To The Cats Band, waardoor ze in staat zijn die karakteristieke Catssound weer ten gehore te brengen. Daarbij worden ze onder meer ondersteund door soundengineer Jan Schilder, die destijds bij The Cats ook al verantwoordelijk was voor het zaalgeluid. Bij hem is ook ‘Vaya con dios’, ‘Scarlet ribbons’, ‘What a crazy life’ en ‘Jukebox’ weer in vertrouwde handen.

Misschien nog wel het meest trots op het succes en de populariteit van de Tribute To The Cats Band zijn de oorspronkelijke bandleden van The Cats zelf. Dat heeft onder meer al geleid tot enkele gastoptredens, waarbij zowel op het podium als in de zaal vele emoties los kwamen.”

Closest events