Simply Wild - Back To The Basics (zaterdag)
hardstyle hardcore
Jun
17
Saturday

Simply Wild - Back To The Basics (zaterdag)

MSC Mill

Fazantenweg 15, Langenboom, 5453 JM, NETHERLANDS
This event plays

hardstyle

&

hardcore

music.

Simply Wild Outdoor keert 16 en 17 juni terug naar De Kuilen
Op 4 maart om 12.00 zullen een beperkt aantal Lucky Shots worden gelost.

Pak je smartphone, tablet of laptop en blok 16 en 17 juni 2017 in je agenda. Deze twee zomerdagen zullen de welbekende beats van Simply Wild Outdoor weer over Circuitpark De Kuilen galmen. Geen moeilijke prijzen, ingewikkelde teksten of massaal festivalgeweld, gewoon Simply Wild Outdoor - Back to the Basics. Vanwege het succes van de spetterende jubileumeditie wederom twee dagen, twee stages, het beste geluid, de leukste DJ’s, de vetste show en onwijs veel gezellige mensen.

Dit jaar deelt Simply Wild Outdoor Lucky Shots uit voor de vroege beslisser. Op 4 maart stelt de organisatie om 12.00uur een beperkt aantal combitickets ter beschikking voor maar liefst €20,00. Als alle Lucky Shots geschoten zijn zal de reguliere ticketverkoop van de vrijdagtickets(€10.00), de zaterdagtickets (€20.00) en de combitickets (€25.00) starten op www.simplywildevents.nl.

Vrijdag zullen de vrolijkste freestyle, hardstyle en house hitjes je om de oren vliegen. Simply Wild wordt van 20.00 – 01.00 omgetoverd tot gezelligste dance event van de regio met voor ieder wat wils.

Zaterdag zullen er wederom 2 stages zijn waar van 13.00 tot 01.00, 12.00uur lang gefeest kan worden. Op de ‘Wild’ stage zullen de hardere stijlen klinken: van springen op freestyle naar stampen op hardstyle tot hakken op harcore. Bij ‘Simply’ stage wordt er genoten van de lekkerste (deep) house- en technobeats die tot in de chill out te horen zijn.

De line up houden we nog even geheim, maar we kunnen garanderen dat het weer één groot spektakel wordt met populaire regionale en (inter)nationale Dj’s.

Voor meer informatie en regelmatige updates sluit je je aan bij de Simply Wild Facebook community en houd je de website www.simplywildevents.nl goed in de gaten.

Algemene informatie
Vrijdag 16 juni: Simply Wild – Vrijdag (20.00 tot 01.00)
Zaterdag 17 juni: Simply Wild - Zaterdag (13.00 tot 01.00)
Locatie: Circuitpark De Kuilen, Langenboom
Website: www.simplywildevents.nl
Facebook pagina: https://www.facebook.com/simplywildevents/

Start Early Birthday Tickets: 4 maart 12.00uur www.simplywildevents.nl