Out Of My Mind
Apr
01
Saturday

Out Of My Mind

El Toro - Goes

Oude Vismarkt 2, Goes, 4461 AE, NETHERLANDS

De 7e editie van Out Of My Mind staat voor de deur en dit keer hebben we gezorgd voor een zeer diverse line-up in El Toro met een breed scala aan muziekstijlen. Alles kan en alles mag in de Theater of Lunacy.

You'll never guess what's next. Get out of your mind.

ARTISTS:

Beatz Freq:

Beatz Freq timmert flink aan de weg. Met support op zijn muziek van grote jongens zoals Hardwell, David Guetta en Blasterjaxx zal het niet lang meer duren voordat hij een gevestigde naam is. Hij kan niet wachten om zijn muziek over te brengen aan het publiek in El Toro.

https://soundcloud.com/beatzfreq

PWB:

Als het aankomt op diversiteit, is PWB verre van een onbekende. Moombahton, Bubbling, Latin, Future, Top 40, niks is te gek voor deze man uit Bergen op Zoom.

https://soundcloud.com/pwbofficial

Clock Kid:

Defqon 1, Ground Zero, Penoze, SuperSized en een zomertour in Miami. Zomaar een paar plaatsen en podia waar Clock Kid heeft gestaan. Door zijn opvallende en unieke manier van mixen is Clock Kid een absolute must have op deze line up.

https://soundcloud.com/clock-kid

Amyntas:

Er is veel gebeurd het afgelopen jaar voor Amyntas. Van het winnen van de Dancetour DJ Clash tot een remix mogen uitbrengen op Spinnin' Records. De lijst van support op zijn muziek groeit ook steeds meer; Don Diablo, Vato Gonzalez, Freddy Moreira en meer. Als host van de avond zal hij El Toro op zijn kop zetten!

https://soundcloud.com/amyntas-v2-0

TIMETABLE:

Amyntas & Clock Kid: 23:00 - 01:00
Beatz Freq: 01:00 - 02:15
PWB: 02:15 - 03:15
Clock Kid: 03:15 - 03:45
Amyntas: 03:45 - 04:00