Open Podium ● 21-03 ● met o.a. Newborn Luncatics
Mar
21
Tuesday

Open Podium ● 21-03 ● met o.a. Newborn Luncatics

Jongerencentrum Camion

Hoenderstraat 2b, Margraten, 6269 BS, NETHERLANDS

Dinsdag 21 maart 2017 gaan de deuren van Jongerencentrum Camion open voor een speciale avond waarin we terugkregen naar de essentie van ons jongerencentrum. Door jongeren en voor jongeren, hosten we deze avond een open podium! Ons programma staat vol met lokale talenten die een kans krijgen om hun (muzikale) kunsten en creativiteit te tonen voor publiek.

Als hoofdact zal de band Newborn Lunatics ons voorzien van een prachtige optreden. Verder bestaat het programma uit optredens van o.a. Theatergroep Formidable, Counterattack(band), Within (metal band), Rowie Bleser (poëzie), Boris (pianospel), Danique Daemen (Pianospel), Jaïse de Leeuw (piano en zang) en Emelda Kuijpers (piano) en muziek van Leerlingen van Patrick Schappert. De presentatie wordt verzorgt door actrice Maddy Schutte van Theatergroep Formidable.

Additioneel bieden wij deze avond op verzoek professionele feedback op je optreden of andere vragen. Daarnaast is het mogelijk om je in te schrijven voor band coaching, muziek- en toneellessen

Wil jij de volgende editie ook jou moment op het podium of ben je enthousiast om op een andere manier iets voor dit initiatief te betekenen? Neem dan contact op met Arthur Harmen via arthurharmen@gmail.com of 0618050637.

Mede mogelijk gemaakt door: Jongerencentrum Camion, Stöd, Trajekt, Stichting Popmuziek Eijsden-Margraten, Newborn Lunatics, Gemeente Eijsden-Margraten en Stichting Dracula.