Megabase Outdoor - The RAW Battles [official]
hardstyle
Apr
16
Sunday

Megabase Outdoor - The RAW Battles [official]

This event plays

hardstyle

music.
Endymion

Endymion

Thera

Thera

Unresolved

Unresolved

Regain

Regain

Outbreak

Outbreak

Titan

Titan

The Pitcher

The Pitcher

Rooler

Rooler

Requiem

Requiem

Degos & Re-Done

Degos & Re-Done

Tartaros

Tartaros

Psyched

Psyched

Dailucia

Dailucia

Zentiments

Zentiments

Syndrome

Syndrome

High Energy Events domineert in 2017 keihard het paasweekend met niet één, maar twéé gruwelijk dikke hardere stijlen evenementen. Naast Hardshock Festival wat op zaterdag 15 april gaat plaatsvinden, is de kogel nu ook door de kerk voor een gloednieuwe outdoor-editie van Megabase op zondag 16 april (1ste paasdag) op het prachtige Almere Strand!

Titan vs. Regain vs. Requiem, Kronos vs. Outbreak en The Opposition. Dit zijn stuk voor stuk unieke en keiharde battles die jij op zondag 16 april kunt gaan bewonderen tijdens een nieuwe editie van Megabase Outdoor op het Almere Strand! Check hieronder de über dikke battles die High Energy Events voor je heeft samengesteld, scoor je Discount Tickets vandaag nog voor slechts €15,- (ex. Fee) op www.megabase.nl en spread the word!

Line-up:
Titan vs. Regain vs. Requiem
Unresolved vs. Jayson Payne
Kronos vs. Outbreak
Malua vs. The Pitcher
Endymion vs. Degos & Re-Done
Thera vs. Caine vs. Retaliation (The Opposition)
Ncrypta vs. Rooler
Tartaros vs. Dailucia
Blackburn vs. Aeros (Bombsquad)
Zentiments vs. Reloaded
Psyched vs. EMJAY
Hosted by MC Da Syndrome

Ticketinformatie:
De speciale Discount Tickets voor Megabase Outdoor zijn NU te koop voor slechts €15,- (ex. Fee) op www.megabase.nl of bij een van de 450 Primera winkels in NL en zijn zeer beperkt beschikbaar. Wacht dus niet langer en scoor je tickets vandaag nog! De minimumleeftijd voor dit evenement is 18 jaar.

Merchandise:
Ben jij opzoek naar High Energy of Megabase merchandise voor het aankomende festivalseizoen? Check dan NU direct de shop; www.highenergymerchandise.com met onder andere hoodies, trainingsjackets, waaiers, caps en heel veel unieke gadgets! Wist je ook dat je je merchandise kan bestellen en op kan ophalen op het festival? Of dat je je merchandise GRATIS op kan halen in Zwolle? Bestel je liever online, geen probleem! Wanneer jij op een doordeweekse dag voor 17:00uur je order plaatst, heb jij het de volgende dag in huis [NL].

Algemene Info:
Megabase Outdoor – The RAW Battles
Zondag 16 april 2017
Almere Strand, Almere [NL]
Tijden: 11:00 – 23:00 uur
Music: Hardstyle/RAW
Leeftijd: 18+ (ID verplicht)
Discount Tickets: €15,- (ex. Fee)
Website: www.megabase.nl