Children of the 90's // Paul Elstak, Nakatomi & more
hardcore hardstyle
Mar
03
Friday

Children of the 90's // Paul Elstak, Nakatomi & more

Fox Stadskanaal

Hoofdstraat 94, Stadskanaal, 9501 CP, NETHERLANDS
This event plays

hardcore

&

hardstyle

music.
Paul Elstak

Paul Elstak

Vrijdag 3 maart is het eindelijk zover! De 2e editie van Children of the 90’s.

De 1e editie was met ruim 700 bezoekers een groot succes, dus het kon natuurlijk niet uitblijven dat er een 2e editie van zou komen.

Famous
In de grote zaal van FOX Nightlife gaat het gas er vol op! Ken je ze nog? De hits van Charly Lownoise & Mental Theo, Dune, Spicegirls, Backstreet Boys, maar ook Mc Hammer, Tlc en Culture Beat. Ze komen allemaal voorbij!

Live on stage staan deze editie Paul Elstak, Nakatomi en Dj Bert Dekker. Deze dj is bekend van vroeger, want hij draaide in de 90’er jaren ook in FOX, maar ondertussen is hij uitgegroeid tot 1 van de top djs in Nederland. Zo stond hij op het hoofdpodium van Lowlands met 17.000 bezoekers. Ook wordt dj Dekker vaak geboekt als society DJ, hij draaide al op vele privé feesten van BN’ers in binnen- en buitenland.

LiQuid
In de kleine clubzaal van FOX zal Dj amit R&B en Urban uit de jaren 90 in de mix brengen. Platen die daar zeker niet vergeten zullen worden zijn bijvoorbeeld Coolio met Gansters Paradise en No Diggity van Blackstreet.

Feestcafe.nl
Op zaterdagen ons feest café, zal voor deze editie omgetoverd worden tot ROCK cafe. Natuurlijk staat er een dj en kan er gedanst worden op muziek van Guns N’ Roses, Nirvana, Live, Aerosmith, Phil Collins, Cranberries en al die andere Rock helden uit de 90’er jaren!

Om rijen bij de ingang te voorkomen zijn kaarten in de voorverkoop te verkrijgen op www.foxstadskanaal.nl/cot90s-tickets

Closest events